Penger til bilkjøp

Når man skal kjøpe seg en bil kan dette gjøres på mange forskjellige måter, og det vi da snakker om er selve finansieringen. Her er det flere veier å gå og det gjelder naturligvis å velge den veien som gir deg best valuta for pengene – det betyr kort og godt det alternativet som er billigst for deg.

Det er fort gjort å velge kjappe løsninger når man har lyst på ny bil, men som alle vet så kan snarveier være kostbare og derfor skal man tenke seg om to ganger. Det vanligste er kanskje å ta opp et eget billån, og denne løsningen er det mange som velger. Fordelen med dette er jo at pengene er kjapt inne på kontoen, men ulempen er at slike lån kan være kostbare over tid. Den kanskje aller billigste måten å gjøre dette på er å refinansiere boligen og se om man kan få frigjort kapital på denne måten. Da får man et lån sm er utrolig billig selv om selve prosessen kanskje tar litt lengre tid. At den går litt tid gjør kanskje ingenting i og med at man kan spare massevis av penger på dette.

En løsning som sistnevnte er spesielt nødvendig hvis man skal investere i en svært kostbar bil – og det vet vi jo at vi nordmenn er glade i!

Den kanskje aller beste måten og naturligvis å bruke cash! Har du spart opp penger over tid kan du kjøpe bilen rett ut og faktisk slippe å betale en månedelig kostnad på dette. Det er ikke alle som er glade i å bruke penger på bil, men av og til må man bite i det sure eplet. Det skal også sies at det er viktig å ha en god bil av sikkerhetsmessige årsaker for det er jo ingen tvil om at teknologien utvikler seg i rasende fart – og dette gjelder ikke minst på bilfronten!