På jobb med kredittkortet

Jobbreiser er et svært vanlig fenomen og det er utvilsomt mange nordmenn som veldig ofte er ute på reise i forbindelse med arbeidet sitt. Er du en av dem? I så fall har vi et spørsmål til deg: hvordan finansieres disse turene og hvor mye får du dekket av jobben? Må du betale for mat selv? Hva med hotelloppholdet?

Grunnen til at vi spør om slike ting er at vi anbefaler deg å bruke et kredittkort når du foretar slike reiser, for hvis du gjør det blir alt styret med å holde oversikt over dine kostnader veldig mye enklere. Alle vet at det å holde kontrollen på massevis av kvitteringer er noe kjas og mas, men med et kredittkort så blir det altså betydelig enklere.

Det som er så fint er at du da få en en oversikt fra banken over bruken av penger på kredittkortet. Dermed kan du faktisk bare levere inn selve kortregningen som reiseregning til jobben, og deretter kan de bare dekke det som du har brukt.

Enkelt og greit, og skikkelig smart. Les mer om kredittkort på arbeid her.

Det finnes mange kort som man kan velge mellom og et gjelder rett og slett bare å plukke det kortet som passer best for den bruken man har. Hvis man reiser mye med jobben vil naturligvis et kort hvor man kan samle bonuspoeng være smart ettersom man kan få poeng for absolutt all bruk. Husk at slike poeng ofte kan resultere i gratis flyreiser og andre fordeler.

Som sagt er utvalget enormt så det er derfor viktig at man gjør en god jobb i forkant når man skal bestille seg et kort. Se hva de forskjellige leverandørene kan by på og så skal man ikke henge seg så opp i dette med renter – årsaken til det er naturligvis at man aldri skal nedbetale et kredittkort over tid, men gjøre det før den rentefrie perioden er over.