Overvåk handelen med en app

Vi har tidligere her på våre nettsider skrevet endel om den nye formen for trading som lar deg handle med giring og marginer, og som sagt så er dette en interesse som er i voldsom vekst i Norge i dag.

Dette er som sagt utrolig spennende og ikke så rent lite risikabelt, men med nøyaktige tekniske analyser og god tilgang til fundamentale data har man absolutt muligheten til å gjøre det skarpt når det kommer til trading som dette.

Det kanskje vanskeligste problemet er å vite når man skal innkassere en gevinst, og her er det fort gjort at man blir for grådig. Alt over 10% er jo tross alt meget bra, selv om det er muligheter til å få enda større avkastninger. Det kan også være vrient å innkassere til riktig tid ettersom man sjelden sitter ved datamaskinen til enhver tid, og naturligvis er ute av huset relativt ofte.

Dette kan man løse ved å installere en app fra den plattformen man bruker, og her har utviklerne vært flinke til å lage gode produkter. Hver tradingplattform har som regel sin egen app, og selv om det kanskje kan være vrient å utføre skikkelige analyser på disse så er det flere av produsentene som har lagt til slike funksjoner. Tradere flest foretrekker imidlertid å gjøre dette på en stor pc-skjerm hvor man har god oversikt.

Har man imidlertid en app installert kan man kjapt og enkelt gå inn og avslutte en handel hvis den går veldig bra, og på samme måte avslutte den hvis det ser ut til at man taper penger. I løpet av få minutter kan overskudd være snudd til underskudd, så her gjelder det å være kjapp på avtrekkeren.

Er man godt forberedt og ikke ønsker å legge inn grenser for realisering av tap og gevinst, vil dette være den beste metoden hvis man til stadighet er på farten.