Nye markeder, nye muligheter

Det er kun oppfinnsomheten som setter grenser når det kommer til business, og hvis man blander forretninger og underholdning blir mulighetene enda større – bare spør Guns’n Roses!

Du lurer kanskje på hvorfor vi blander inn Guns’n Roses her på våre finanssider, og svaret på akkurat det er veldig enkelt: bandet har funnet en ny nisje som de kan tjene penger innenfor og her er det snakk om underholdningskanalen, og da nærmere bestemt spill.

Det er ikke vanlig spill, som i konsollspill og type Guitar Hero det her er snakk, men pengespill for å være helt presis. Hvis du klikker deg inn på linken ovenfor så kommer du til nettstedet som heter Musikknyheter.no, og her kommer det frem at bandet har blitt gjenstand for inspirasjon til en selvtitulert spilleautomat skapt av svenske NetEnt – en av gigantene innen iGaming-industrien, og dette er virkelig et interessant trekk fra gruppen. Musikken som brukes i spillet er i all hovedsak fra den delen av katalogen fra bandets historie hvor de var på topp, så her har nok utvilsomt hele gjengen vært med på å ta en avgjørelse.

Det hadde vært utrolig interessant å fått vite hva en avtale som dette kan gi av inntekter for gutta boys, men det er jo utvilsomt slik at de på denne måten kan nå nye markedet og nye fans. Og kanskje kan automaten lokke til seg gamle fans som vil oppleve bandet i ny innpakning? Ikke vet vi, men dette bekrefter virkelig at det ikke er noe som er umulig når det gjelder business og underholdning. Vi har også funnet flere andre artister som har blitt promotert og blitt gjenstand for eget spill av NetEnt, og her er det Jimi Hendrix og Motörhead det er snakk om.

Gamle helter blir altså som nye igjen, og det er morsomt å se hvor oppfinnsomme man kan være i underholdningsindustrien? Kanskje er A-Ha et band som vil få oppleve den samme æren? Nei, kanskje ikke…