Ikke penger til å bestille sommerferie?

Sommerferien nærmer seg og dagene går fortere og fortere i den riktige retningen – det vil nå i alle fall de aller fleste påstå. Men for noen er det ikke fullt så enkelt for det er nemlig ikke alle som har penger til å bestille seg ferien allerede nå. Det som er så dumt med å ikke kunne bestille allerede nå er at man får færre destinasjoner å velge mellom, så her gjelder det derfor å være tidlig ut.

Løsningen på dette kan være å bruke kredittkortet og deretter betale tilbake når man får feriepengene og skattepengene. Dette er det utvilsomt mange som gjør, og det er utvilsomt mange som vil gjøre det på nytt igjen. Det aller viktigste om man skulle finne på å gjøre det på denne måten er å nedbetale kredittkortene så fort som overhodet mulig, slik at man ikke ferierer på kreditt. Dette er dårlig økonomi og hvis man hele tiden skal henge etter og drive å betale på et eller flere kredittkort så blir man aldri ferdig med den jobben – tro oss!

Husk også på å ha et kredittkort tilgjengelig i selve feriene ettersom du da er godt sikret når det kommer til dine egne penger. Her gjelder det rett og slett å ta vare på alle kvitteringene og samkjøre dem med kredittkortregningen etter at du har kommet hjem fra ferien. Hvis det er noen uoverensstemmelser der så kan det tyde på at du har blitt utsatt for en svindel i verste fall. Det vil dermed ikke være dine penger som forsvinner, men bankens penger og det vil deretter bli deres ansvar å dekke inn disse igjen. Du blir med andre ord ikke skadelidende i så måte.

Kredittkortet er derfor en veldig god venn å ha på enhver reiste du drar på, så hvis du ikke har et slik anbefaler vi rett og slett at du skaffer deg et i dag.

Få mer informasjon her.