Å tjene penger spill

Det er egentlig ganske utrolig at det går an, men det er faktisk mennesker som tjener uhorvelige mengder penger på nett. Dette er naturligvis ingen nyhet i seg selv, men vi lar oss allikevel fascinere av dette.

Spesielt spennende og interessant er muligheten til å tjene gode penger på spill. Vi snakker ikke da om pengespill og slik men rett og slett vanlige spill. League of Legends, World of Warcraft, Minecraft og slike spill er det faktisk folk som tjener penger på å spille. Hvordan er dét mulig?

Jo, det er flere måter dette foregår på, og det handler ikke om en direkte inntjening på selve spillingen – altså at man spiller profesjonelt – for der er nåløyet veldig trangt. Det handler faktisk om å være litt smart og å benytte seg av de mulighetene som dukker opp. Først og fremst må man være ganske god i det spillet det gjelder, naturligvis, med mindre man klarer å opptjene seg popularitet gjennom å være helt elendig (det er sikkert et marked for dét også).

Hvis man er god i et spill så kan man gjøre følgende:
Man kan for eksempel starte opp en YouTube-kanal hvor man streamer spillingen man gjør. Dette er det svært mange som gjør i dag, og på denne måten kan man bygge seg opp et publikum. Er man litt morsom og underholdende vil folk fort dele kanalen din og plutselig er snøballen rullende i full fart. Det er jo slik at man tjener penger på YouTube hvis man har et visst antall abonnenter.

Det kan også være smart å ha en blogg hvor man skriver om spillet man holder på med, og dette er en fin og utfyllende måte å operere på. Dette gir deg også muligheten til gjøre det interessant for annonsører innenfor dette segmentet.

Hvis man er så heldige at man når et stort publikum på YouTube begynner ting faktisk å bli litt enklere, og dét er enkelt og greit fordi man når en stor gruppe mennesker med sine videoer. Det betyr kort og godt at man automatisk blir attraktiv for annonsører – og da kan det bli penger i kassen!

Les mer om hva som kreves for å bli en YouTube-stjerne her.